Näin Internetissä perin oivan tyylikkään kuvan kenkäkaupasta ja jotenkin inspiroiduin siinä määrin että päätin visualisoida 3d:llä oman version tuosta liikeestä. Lähdin toteuttamaan projektia moodboardin luomisella, etsin silmääni miellyttäviä kuvia kenkäliikkeistä, kuten myös pari kuvaa kenkälaatikosta mallinnusta helpottaakseni.

Tämän jälkeen kaivoin esiin erään vanhan sisätilan, josta saisin muokattua tarkoituksiini sopivan tilan. (kuva 01) Muokkasin jo tässä vaiheessa valaistusta sopivammaksi ja twiikkailin renderöintiasetuksia, jotta saan oitis mukavan realistisia kuvia. (kuva 02)

Mallinsin mukaan kenkähyllyt, takaseinän sekä pöydän ja otin malliksi 3d-objektikokoelmastani yhden Conversen popon. (kuva 03)

Jatkoin urakkaa lisäämällä kenkien sovitteluun tarkoitetut sohvat, mallinsin kenkälaatikot ja lisäsin niitä muutaman kenkähyllyn päälle, lisäsin screenin vielä alustavalla kenkämainoksella, sekä tein myös koristeeksi tuollaiset valoputkilot screenin ympärille. Säädin myös valaistusta paremmaksi ja kokeilin ensi kertaa hieman Photoshopata kuvaan mukaan lisää kontrastia ja väriä, jotta näen mihin renderöinnit taipuu jälkikäsittelyssä.  (kuva 04)

Seuraava askel on lisätä kenkien, kenkälaatikoiden ja muun materiaalin määrää ja pohtia liikkeen ulkoasua vielä pidemmälle. Lisää kuvia luvassa lähipäivinä.